learning (142) diary (105) picture (92) religion (91) recipe (35) IT (25) others (25) iium (24) video (17) language (14)

Friday, August 31, 2012

Learn Pharmacy & Be Part of Pharmacist!

Mina-san konnichiwa..


Curious & want to know more about learning pharmacy?
Want to know what do pharmacy degree learn?
Why not follow me on googleplus.
I'll try to share everything about pharmacy..
Get more knowledge about your drug (medicine) so that you will leave healthily ever after.. haha

Wednesday, August 29, 2012

Doubtful on Something (especially videos)

Konnichiwa..

Wanna write it short.
When you get a story or watch any videos especially on Youtube or any other website, make sure not to spread or share on facebook IF IF IF let say you don't know anything about what exactly happen.

Let say the video is showing somebody fighting for something. Don't just spread and say :
"See, no body is helping him".

That is the only one point of view. If i want to think the other way, i can say :
"Maybe the other is a criminal who has done something to the other. That's why he get it back now"

Look at how people will think.
This is like a reminder for me la.. I feel that ive done something vely vely wrong la ter'share' at my social site..
Next time, i'll make sure i wont share anything like that..
Not good la.. but what a relief my otousan give an advice at the correct time so that im able to remove it before many people seeing that nerve wrecking video..haha

so, make sure to only spread & share true stories..

that's all.
jaane~ matane~

Monday, August 27, 2012

Cara Mengawal Rasa Marah. Egoistik kah aku?

Assalamualaikum,
Ni hao,
wan shang hao,
konnichiwa.

Genki desu ka? Apa khabar perasaan anda hari ni? Gembira? Sedih? Rasa nak marah?
Hari ini nak cerita pasal M.A.R.A.H. (bertengkar dan orang yang ego tak kena tempat dan yang sama waktu dengannya)

Tergerak hati nak tulis sebab terbaca satu statement orang yang tulis dia tak tahu macam mana nak kawal perasaan tu. Jadi, saya nak cuba berkongsi la sikit. Tak banyak pun. Cara ni mungkin tak la macam ustaz-ustaz ceramah yang guna ayat sempoi2 dan bunyi 'wahhhhh wowwww' tu.. bagi saya, kadang2 memang dah tahu lagi arif maha pakar benda-benda yang disebut oleh ustaz, tapi secara realiti dan praktikalnya, susah juga nak buat sebab tak tahu macam mana nak mula.
Nak main angry bird boleh. tapi jangan pulak anda cipta game baru - angry people. tak seronok orang keliling nak main nanti

Semua orang mesti pernah rasa marah dan pernah marah orang pun kan?
 (baby pun pandai marah juga kalau perasan)
Agak-agaknya masa tu, fikiran anda normal tak?
Kalau anda tengah marah, mesti cakap : "Aku normal la"
Tapi kalau lepas marah, dan fikir balik apa yang anda ucap waktu marah,
mungkin ada yang akan fikir macam ni : "Apa la yang aku dah cakap tadi. Nyesal pulak.".


Thursday, August 23, 2012

Maru's Fan

Assalamualaikum..
Ni hao..
Konnichiwa..

Anybody here loves cat? If you do, you must know who is Maru!! haha
This is the blog about Maru
http://sisinmaru.blog17.fc2.com/
tsukareta maru